CLASA PREGATITOARE C, SCOALA NR. 55, BUCURESTI

Concurs „Clubul de lectura”

Posted on: 17 Decembrie 2013

Clubul de Lectura ii invita pe membrii inregistrati pe site-ul http://www.sieucitesc.ro sa participe la un concurs de Craciun. Iata detaliile:

Pentru sfârşitul de an, vă propun să scrieţi despre un Crăciun real sau imaginar, pe care l-aţi putea considera cel mai amuzant, trist, horror, plicticos sau oricum altfel, dar ieşit din rândul Crăciunurilor obişnuite.

Vă puteţi imagina că aţi rămas singur acasă (ca în celebrul film pe care-l revedem în preajma sărbătorilor), că aţi plecat de capul vostru într-un loc unde vreţi să vă petreceţi Crăciunul (în Laponia sau în Bora-Bora, în Deltă sau   într-o peşteră, poate într-o maşină ultimul tip sau, de ce nu, într-un glob dintr-un brad de Crăciun), că sunteţi împreună cu alţi copii şi că puneţi la cale tot felul de aventuri şi tot aşa.

Desigur, dacă aţi avut parte la un moment dat de un Crăciun cu totul altfel, puteţi să scrieţi despre el. Sunteţi însă liberi să inventaţi, pe ici, pe colo, amănunte care să dea sare şi piper povestirii voastre.

Pentru concursul Cel mai … Crăciun vă invităm să trimiteți un text de minimum o jumătate de pagină. Aşteptăm textele voastre până pe data de 26 decembrie la adresa admin@sieucitesc.ro.

Mult succes!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: