CLASA PREGATITOARE C, SCOALA NR. 55, BUCURESTI

Evaluare proiect Assoclic

Posted on: 3 Septembrie 2013

Scoala nr 55 – beneficiar Assoclic

Assoclic nu este doar un proiect punctual ci reprezinta o relatie pe termen lung pe care incercam sa o dezvoltam cu beneficiarii programului. Astfel, Scoala Nr 55 din Bucuresti a primit in 2012 5 calculatoare pentru a utila o serie de clase in care activau cu preponderenta copii aflati in situatii sociale dificile.

Ioana, coordonatoarea Assoclic i-a vizitat de curand iar impresiile sunt mai mult decat pozitive.

Am fost in vizita la ei pentru a face cateva poze! M-au primit foarte pregatiti; mi-au facut desene si mi-au multumit in cor pentru calculatoare. Asta s-a intamplat in clasa D-nei invatatoare Babasanda. A vrut sa imi faca insa turul pentru a vedea toate cele 5 calculatoare puse cate unul in fiecare clasa. La restul claselor nu eram asteptati dar bucuria a fost la fel de mare. Erau toti elevii adunati in fata calculatorului unde Domnul profesor rula un joc educational interactiv; copiii trebuia sa aleaga varianta corecta, sa faca adunari si scaderi. Am iesit din clasa incet si fara sa ii deranjam. Erau absorbiti de joc, de calculator, de raspunsuri. Radeau si erau interesati de ce se preda. A fost extraordinar sa ii vezi!” Ioana Rusu – Coordonator Solidaritate Digitala.

Proiectul Assoclic a reprezentat pentru noi o vesta de salvare. In ultima perioada, au aparut foarte multe materiale educationale care presupun folosirea unui computer. Soft-uri educationale, CD-uri multimedia, pana si obisnuitele prezentari in PowerPoint, toate necesita echipamente. Elevii care au beneficiat si inca mai beneficiaza de calculatoarele primite prin programul Assoclic sunt mult mai interesati de procesul educational, de lectiile concepute cu aceste materiale moderne. Sunt elevi care  au spus ca de-abia asteapta sa revina la scoala, pentru a privi pe calculator toate imaginile, prezentarile si jocurile educative.

Multumim intregii echipe Assoclic, Ateliere Fara Frontiere si tuturor sponsorilor care au facut posibila realizarea acestui program. Pe noi ne-a ajutat foarte mult. Colectivul cadrelor didactice din Scoala Gimnaziala nr. 55 este profund recunoscator acestor oameni. Probabil ca nici nu realizati, dar munca Dvs nobila aduce multa bucurie zi de zi unor copii fara posibilitati materiale.” – Babasanda Cristina Elena, coordonator proiect, invatatoare clasa a II-a C

Link: http://atelierefarafrontiere.ro/index.php/noutati/assoclic/537-scoala-nr-55–beneficiar-assoclic

 

Assoclic flyer Scoala 55 2012

Reclame

1 Response to "Evaluare proiect Assoclic"

FELICITARI!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: